Meny

14. november - 21. desember

 
 

Gresskarsuppe

med sprø oksekjake, gressløk, gresskarkjerner, krutonger og rødbetolje

Allergener: Melk, gluten



Grillet kamskjell

med perlespelt, urtekrem og sjøtang

Allergener: Melk, skalldyr, gluten



Torsk

med sprø bacon, hvitvinssaus med urtekrem, sautert spinat og dillknekk

Allergener: Fisk, melk


Andebryst

med kirsebærsaus, hjemmelaget rødkål smaksatt med anis, bakt hvitløk, zucchini og småpoteter

Allergener: Melk



Pasjonsfruktmousse

Coulis med mandarinsorbet, karamellsaus med aprikos, crumble og bringebærmarengs

Allergener: Melk, nøtter


3-retters meny 879,- | Vinpakke 595,- | Alkoholfri drikkepakke 285,
-
4-retters meny 979,- | Vinpakke 695,- | Alkoholfri drikkepakke 380,-

5-retters meny 1079,- | Vinpakke 795,- | Alkoholfri drikkepakke 475,-

Gi oss beskjed i god tid (minimum 24 timer før)
hvis noen har allergier som vi må ta hensyn til!

En kulinarisk hilsen fra oss på Curtisen!